Mecsek, szálláshely, vendégház, kiadóház, magánház, nyaraló, Szállás parkolással Kovácsszénája

Kényelmes szálláshely a Mecsekben

A szállás tavasztól őszig üzemel, kandallóval fűthető. Férőhely: 6 felnőtt.
Telefon: 0620-5248425 E-mail: info[@]sziszivengedhez.hu

Kikapcsolódás

Sziszi kiadó Magánház Pécs környékén: terasz

Nappali

Sziszi kiadó Magánház Abaliget környékén: nappali

Konyha

Sziszi kiadó Magánház Orfű környékén: konyha

Kiadó vendégház a Mecsekben, Kovácsszénáján

Írja meg kérdését a szállással kapcsolatban! (Kovácsszénája Szállás parkolással)

Szauna

Szauna a szálláshelyen, Pécs környékén: szaunás vendégház

Felszerelt konyha

Kiadó Magánház Abaliget környékén felszerelt konyhával

A kert a teraszról

Sziszi kiadó Magánház Orfű környékén: kilátás a teraszról

Szolgáltatásaink Kovácsszénája - Szállás parkolással

Sziszi Vendégház: Kovácsszénája, Szállás parkolással

A vendégház gyönyörű helyen, a falu központjában, egy domb tetején áll, melynek köszönhetően a teraszról csodálatos panoráma nyílik a Mecsekre.

A szálláshely nappalija A vendégház terasza A ház szaunája

A kétszintes épületben lent nappali, étkező, felszerelt konyha, fürdőszoba, wc található, az emeleten pedig két hálószoba. A konyha teljesen gépesített, elektromos tűzhely, mosogatógép, elszívó és számos konyhai gép szolgálja a kényelmet. A szobák kényelmesek, igényesen berendezettek. A ház egész évben lakható, mivel kandallóval fűthető. A kandalló a hője az emeleti szobákba is fel van vezetve. A ház előtt tágas terasz található, melyről a kilátás fantasztikus, az udvaron fa játszótér várja a gyerekeket, és egy nagyon kényelmes hintaágy a felnőtteket. A ház (Kovácsszénája Szállás parkolással) alatt borospince is van a meleg nyári napokra. Az udvar egy része térkövezett, és két autó számára fedett kocsibeálló is biztosított (díjmentesen)!
A szálláshelyen a három szobában összesen hat felnőtt számára tudunk kényelmes fekhelyet biztosítani, de pótágyakkal, matracokkal többen is elférnek. Pótágyak és egyéb lehetőségkől kérjük írásban érdeklődjön az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!

Kovácsszénája | Szállás parkolással

Free wifi | Kandalló | Ingyen parkolás | 6 férőhely | Gyerekbarát szálláshely | Szállás Mecsek | Szauna | Horgászat

Pihenés

Sziszi kiadó Magánház Pécs környékén: tágas terasz

Konyha és nappali

Sziszi Vendégház tavasztól őszig: nappali

Horgásztó

Sziszi kiadó Magánház Orfű környékén: Horgásztó, horgászási lehetőség

Küldjön nekünk üzenetet itt

Amennyiben szálláshellyel kapcsolatos kérdése van vagy érdeklődik egy szolgáltatásunk iránt (szálláshely kiadás, szabad időpontok, kikapcsolódási lehetőségek, látnivalók a környéken, kirándulási tippek a Mecsekben, vendégek száma, wifi lehetőség, gyerekágy, parkolás, stb), kérjük töltse ki az alábbi egyszerű űrlapot, és küldje el nekünk üzenetét, kérdését! Igyekszünk gyorsan válaszolni!

Telefonos eléhetőségünk

Néha azonnal kell egy válasz vagy egy információ a vendégházzal kapcsolatban. Az alábbi telefonszámon érdeklődhet a szálláshely részletei felől (szabad időpontok, férőhely száma, gyerekbarát vagy egyéb szolgáltatások részletei, árak, a szállás felszereletsége, wifi, ingyenes parkolási lehetőség, a ház megközelítése, környékbeli látnivalók, Pécs hány km a háztól, lehet-e strandolni a közelben, üzemel-e az Abaliget barlang, éttermek és boltok vannak-e a közelben, stb). Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont ebben a pillanatban, akkor vissza fogjuk hívni. Ez esetben célszerű egy sms-ben leírni milyen ügyben történt a megkeresés! Telefonos elérhetőség: Munkanapokon 09:00-16:00 óráig (E-mail bármikor)

E-mail küldés

E-mail üzeneteinket folyamatosan nézzük, és igyekszünk gyorsan válaszolni a kérésekre, kérdésekre. Amennyiben a szálláshellyel (szabad helyek, maximális férőhely, parkolási lehetőség, wifi vagy vezetékes internet, fürdőszoba, ágynemű, szállás megközelítése, vendégház egyéb szolgáltatásai) kapcsolatban van kérdése, írjon nekünk üzenetet itt vagy kicsit feljebb a form kitöltésével! A legjobb, ha rögtön meg is írja a konkrét kérdést, mert ez esetben konkrét válasszal tudunk reagálni. Árajánlat kérés esetén is természetesen minél pontosabban meg van fogalmazva a kérés (éjszakák száma, személyek száma, dátumok), annál pontosabb tud lenni a válasz!