Mecsek, szálláshely, vendégház, kiadóház, magánház, nyaraló, Vendégház Pécs közelében

Kiadó vendégház a Mecsekben, Kovácsszénáján

Írja meg kérdését a szállással kapcsolatban! (Pécs közelében Vendégház) A szállás egész évben üzemel, télen kandallóval fűthető, férőhely: 6 felnőtt.

Szolgáltatásaink Pécs közelében - Vendégház

Sziszi Vendégház: Pécs közelében, Vendégház

A vendégház gyönyörű helyen, a falu központjában, egy domb tetején áll, melynek köszönhetően a teraszról csodálatos panoráma nyílik a Mecsekre.

A kétszintes épületben lent nappali, étkező, felszerelt konyha, fürdőszoba, wc található, az emeleten pedig két hálószoba. A konyha teljesen gépesített, elektromos tűzhely, mosogatógép, elszívó és számos konyhai gép szolgálja a kényelmet. A szobák kényelmesek, igényesen berendezettek. A ház egész évben lakható, mivel kandallóval fűthető. A kandalló a hője az emeleti szobákba is fel van vezetve. A ház előtt tágas terasz található, melyről a kilátás fantasztikus, az udvaron fa játszótér várja a gyerekeket, és egy nagyon kényelmes hintaágy a felnőtteket. A vandégház (Pécs közelében Vendégház) alatt borospince is van a meleg nyári napokra. Az udvar egy része térkövezett, és két autó számára fedett kocsibeálló is biztosított!
A szálláshelyen a három szobában összesen hat felnőtt számára tudunk kényelmes fekhelyet biztosítani, de pótágyakkal, matracokkal többen is elférnek. Pótágyak és egyéb lehetőségkől kérjük írásban érdeklődjön az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!

Pécs közelében | Vendégház


Free wifi | Kandalló | Ingyen parkolás | 6 férőhely | Gyerekbarát szálláshely

Küldjön nekünk üzenetet itt

Amennyiben szálláshellyel kapcsolatos kérdése van vagy érdeklődik egy szolgáltatásunk iránt (szálláshely kiadás, szabad időpontok, kikapcsolódási lehetőségek, látnivalók a környéken, vendégek száma, wifi lehetőség, gyerekágy, parkolás, stb), kérjük töltse ki az alábbi egyszerű űrlapot, és küldje el nekünk üzenetét, kérdését! Igyekszünk gyorsan válaszolni!

Telefonos eléhetőségünk

Néha azonnal kell egy válasz vagy egy információ a vendégházzal kapcsolatban. Az alábbi telefonszámon érdeklődhet a szálláshely részletei felől (szabad időpontok, férőhely száma, gyerekbarát vagy egyéb szolgáltatások részletei, árak, a szállás felszereletsége, wifi, ingyenes parkolási lehetőség, a ház megközelítése, környékbeli látnivalók, Pécs hány km a háztól, lehet-e strandolni a közelben, üzemel-e az Abaliget barlang, éttermek és boltok vannak-e a közelben, stb). Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont ebben a pillanatban, akkor vissza fogjuk hívni. Ez esetben célszerű egy sms-ben leírni milyen ügyben történt a megkeresés! Telefonos elérhetőség: Munkanapokon 09:00-16:00 óráig (E-mail bármikor)

E-mail küldés

E-mail üzeneteinket folyamatosan nézzük, és igyekszünk gyorsan válaszolni a kérésekre, kérdésekre. Amennyiben a szálláshellyel (szabad helyek, maximális férőhely, parkolási lehetőség, wifi vagy vezetékes internet, fürdőszoba, ágynemű, szállás megközelítése, vendégház egyéb szolgáltatásai) kapcsolatban van kérdése, írjon nekünk üzenetet itt vagy kicsit feljebb a form kitöltésével! A legjobb, ha rögtön meg is írja a konkrét kérdést, mert ez esetben konkrét válasszal tudunk reagálni. Árajánlat kérés esetén is természetesen minél pontosabban meg van fogalmazva a kérés (éjszakák száma, személyek száma, dátumok), annál pontosabb tud lenni a válasz!